Оснивање хора

poster hor

 

Студентски параламент позива све заинтересоване студенте ВШТСС Чачак да се пријаве на аудицију за школски хор.

Аудиција ће се одржати у среду 4. марта у 17 часова у учионици 116.

Хор води Урош Милачић, студент Информационих технологија наше школе. 

Припремна настава за полагање пријемног испита за упис у школску 2020/21. годину

Pripremna nastava 2020

* Припремна настава из Математике обухвата градиво за полагање пријемног испита из Теста знања и пријемног испита из Математике.

** Пробни пријемни испит је из Теста знања или Математике (по избору).

Комисија за упис ВШТСС Чачак

ВШТСС на манифестацији ,,Штампана реч'' 2019.

knjige vstss2Градска библиотека ,,Владислав Петковић Дис'' у Чачку приредила је изложбу „Штампана реч” на којој је представљена издавачка продукција чачанског краја из 2019. године. Већ 21. пут Завичајно одељење библиотеке у сарадњи са локалним ствараоцима, издавачима, штампарима, дизајнерима пружа прилику публици да донесе свој суд о издавачкој продукцији чачанског краја из протекле године. На овогодишњој изложби заступљено је 49 издавача који су објавили 274 монографске и 31 серијску публикацију.

Издавачка продукција наше школе представљена је са више разноврсних публикација – уџбеника, збирки, часописа и других издања. Школа као издавач баштини традицију дугу 50 година и једна је од малобројних чачанских издавача са континуитетом и разноврсношћу у издаваштву.

ВШТСС акредитовала нови мастер програм

Школа је у поступку поновне акредитације акредитовала нови студијски програм Мастер струковних студија Производно инжењерство (120  ЕСПБ). Настава из овог студијског програма почеће да се реализује од школске 2020/2021 године. Са два студијска програма мастер студија који су раније акредивани, школа је заокружила акредитацију мастер студија и омогућила проходност на даље студије студентима свих студијских програма основних студија школе.

Сви акредитовани студијски програми мастер струковних студија школе:

  1. Машинство и инжењерска информатика (120 ЕСПБ)
  2. Електротехника и рачунарство (120 ЕСПБ)
  3. Производно инжењерство (120 ЕСПБ)

Наставни план СП програма МСС Проиводно инжењерство можете видети овде.

Још чланака...