ВШТСС Чачак - студирајте у Лазаревцу!

Slike sa prijema studenata vj lazarevac

 
ВЈ Лазаревац акредитована је 2012. године као Високошколска јединица без својства правног лица и школске 2018/2019. године уписаћемо седму генерацију студената на акредитоване студијске програме Електроенергетика и Инжењерска информатика. 
 
За упис на ВШТСС Чачак - ВЈ Лазаревац могу конкурисати свршени матуранти четворогодишњих школа.

 

Пријемни испит можете припремати самостално или уз нашу бесплатну припремну наставу. Примери тестова за полагање пријемног испита из претходних година могу послужити самосталном учењу.

Услови уписа и документација потребна за упис исти су као за студенте који конкуришу за упис у Чачку.

Студијски програми и наставни планови

Основне струковне студије

Висока школа техничких струковних студија у школској 2017/2018. години уписује студенте на следеће акредитоване студијске програме:

      Модул 1:   Електроенергетика
 
       Модул 1:   Инжењерска информатика     
 
Студије на основним студијама трају три године (6 семестара) и дипломирањем се стиче 180 ЕСП бодова. По завршетку студија студенти стичу звање струковног инжењера одговарајућег усмерења.
 

IMG 7041

 

Бесплатна припремна настава

ВШТСС Чачак и ове године организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита за упис у прву годину студија и у Високошколској јединици Лазаревац. Припремну наставу из математике и општег знања држе наставници и асистенти Школе. 

Пријављивање заинтересованих путем телефона 011 8127 097  сваког радног дана од 8-15, средом од 8-17 часова или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

За припрему пријемног испита користи се Збирка за полагање пријамног испита, чији су аутори наставници школе. Збирка се може купити у ВЈ Лазаревац или поручити телефоном.