Поштоване колегинице и колеге, дипломирани студенти и специјалисти Високе школе техничких струковних студија Чачак, позивамо вас да приступите АЛУМНИ клубу ВШТСС Чачак и тиме помогнете нашим настојањима да оформимо јаку и активну мрежу која ће служити за међусобно повезивање бивших студената наше школе, али и за формирање чврстих академских и пословних веза између дипломаца и Школе.Овај позив упућујемо и бившим наставницима и запосленима, свим сарадницима и пријатељима Школе који желе да остану у контакту са Школом и помогну креирање и напредак ове јединствене образовно-пословне заједнице.

У архиву Школе, чувају се многобројни подаци о више од 5.000 студената који су успешно дипломирали у нашој школи. Међутим, оно што ти подаци не говоре јесте како су се наши дипломци касније снашли на тржишту рада и која икуства носе из професионалног живота. За нас би било драгоцено да знамо и на које препреке су наши инжењери наилазили приликом запошљавања и на који начин су се усавршавали даље. Повезивањем у академску АЛУМНИ мрежу, биће нам омогућено да до тих података дођемо, и да на тим основама изградимо заједницу која се бави разменом знања и искустава, али и подршком професионалном развоју. Алумни клуб радиће и на подизању угледа инжењера свих профила, промоцији науке и струке, остваривању контаката између дипломаца и привреде, али ће бити и један од начина обавештавања дипломаца о дешавањима у школи у циљу њиховог активнијег укључивања у академски живот Школе.

Попуњавањем формулара, отпочеће стварање мејлинг листе Алумни ВШТСС. Пријавом ваших области интересовања у Формулару допринећете програму и циљевима Алумни клуба ВШТСС Чачак. Након тога, обрадом приспелих података, формираће се чланство АЛУМНИ клуба и ближе дефинисати његове активности.

Молимо вас да овај Позив проследите и свим потенцијално заинтересованим особама које познајате а знате да су били студенти наше школе, наставници, сарадници. Биће нам задовољство да нас ви препоручите њима.

                                                                                                       Ваша школа

ВШТСС Чачак