Aiesec NewL

 

LEAD UP  ЧАЧАК | СУБОТА, 11. ОКТОБАР

„Млади као покретачи позитивних промена или само неми посматрачи?“

Студентска организација „AIESEC“ већ девет година за редом организује пројекат „Нови Лидери“. Овим пројектом AIESEC тежи јачању лидерства широм Србије код сваког младог човека, са циљем да их мотивише да буду агенти позитивних промена у свом окружењу. Идеја је поћи од младих и инспирисати их да размишљају на проактиван начин и да покрећу иницијативе. Пројекат је, и ове године, подржан од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Овогодишњи „Нови Лидери“ ће се реализовати под темом „Млади као покретачи позитивних промена или само неми посматрачи“ и састојаће се из два дела: Конференције Нови Лидери, која ће се одржати у Београду 13. и 14. новембра у просторијама Народне банке Србије и Lead Up-ова, догађаја који ће се дешавати током октобра у 15 градова широм Србије, међу којима се налази и Чачак.

Lead Up у Чачку најављен је за 11. октобар, када ће пред младима Чачка говорити лидери из те локалне заједнице или окружења, а то су Владимир Живановић, Ђорђе Бојовић и Лазар Ерић. Говорници ће поделити са младима сопствене лидерске приче, искуство и личне изазове на путу ка успеху.

Поред мотивационог дела Lead Up-а који је отворен за све заинтресоване младе, биће организован и едукативни део који је намењен представницима невладиних организација из Чачка са циљем њиховог умрежавања, размене знања и заједничког рада на побољшању њиховог окружења.

Овом приликом, позивамо све заинтересоване младе, који желе да присуствују мотивационом делу Lead Up-а, који ће се одржати 11. октобра, са почетком у 16 часова у Високој Школи Техничких Струковних Студија (Светог Саве 65), да попуне пријаву која се налази на следећем линку